Tagu Europus di Lingi | European Day of Languages | Journée Européenne des Langues


Al 26.09. du anu mi zelebre i feste lu Tagu Europus di Lingi por enkuraje li populi europis al lerne lingi novis i al parle kon otri populi in zi lingi novis.

Kes tu pense? What do you think? Was denkst du? Qué te parece? Qu'en pensez-tu? Co o tym sądzisz? Что ты думаешь?

© 2017 Eulingu

1 comment:

Kendall Hunter said...

Acesta este sezonul Dr. Wakina, sezonul în care restaurează bucuria, pacea și prosperitatea în relațiile / căsătoriile întrerupte. El este singurul medic spirituos care are puterea de a face lucruri de neimaginat cu e-mailul său: - dr.wakinalovetemple@gmail.com. Cu mare credință și încredere pe care le-am făcut Doctorului, am obținut rezultate după 7 zile după o vrajă inspirată care mi-a adus soțul și i-am făcut să-și dea seama că a plecat din cauza neînțelegerii pe care o aveam de obicei din cauza afacerilor sale cu concubina sa. Și-a dat seama după vrajă că nici o femeie nu este mai frumoasă decât mine sau nici o femeie care să-i iubească, să o îngrijească și să o satisfacă ca mine. Și-a dat seama că are o familie frumoasă și promițătoare.
Nu mi-a fost frică să îl contactez pe dr. Wakina, pentru că știu că este unul dintre medicii de vrăjitorie care îmi pot aduce înapoi jumătatea mai bună fără efecte negative. M-am părăsit citiți această minunată mărturie de la o soție fericită și mama. Mă rog și doresc bucurie, pace și prosperitate în relația / căsnicia voastră ... cheers!